-
Public Group
-
3 Posts
-
0 Photos
-
0 Videos
-
Reviews
-
Andet
Recent Updates
-
Min yndlingsdej til pizza:
350 g vand
90 g surdej
1,5 g gær
75 g semula/durummel (gerne grov)
450 g manitoba – stærk mel, gerne over 14% protein
16 g salt
10 gram pizzaenzym (købes på nettet)
Rør det hele sammen, til en stærkt glutennetværk (vinduestest)
Stræk og fold et par gange
Vej af efter en time til halvanden. Kugler af 250 gram
Spænd dem op og læg dem lidt olieret underlag og sæt på køl på
Klar næste dag.
Form, fyld og bag
Min yndlingsdej til pizza: 350 g vand 90 g surdej 1,5 g gær 75 g semula/durummel (gerne grov) 450 g manitoba – stærk mel, gerne over 14% protein 16 g salt 10 gram pizzaenzym (købes på nettet) Rør det hele sammen, til en stærkt glutennetværk (vinduestest) Stræk og fold et par gange Vej af efter en time til halvanden. Kugler af 250 gram Spænd dem op og læg dem lidt olieret underlag og sæt på køl på Klar næste dag. Form, fyld og bag0 Comments 0 Shares 95 Views1
Please log in to like, share and comment! -
Maj måneds pizzaer
1. Margherita – Klassisk enkelthed med plads til kreativitet
Hjemmelavet tomatsovs, Latteria Sorrentina Fior Di Latte (mozzarella)
Toppes efter bagning med frisk basilikum (kan fravælges)
2. Aubergine og rød peber – lækker grill-grønt på sprød bund
Hjemmelavet tomatsovs, Latteria Sorrentina Fior Di Latte (mozzarella),
Grillede auberginer, rød peber og karamelliserede rødløg, toppet med Mantegazza Provolone Piccante (krydret og aromatisk ost)
3. Bacon & Beef – Smagseksplosion af saftigt kød og trøffel
Hjemmelavet tomatsovs, Latteria Sorrentina Fior Di Latte (mozzarella),
bacon, hakket oksekød, toppet med
Pecorino Moliterno al tartufo (fåreost m. sort trøffel)
4. Svampe og skinke – Afstemt velsmag
Hjemmelavet tomatsovs, Latteria Sorrentina Fior Di Latte (mozzarella),
ovntørrede tomater, portobellosvampe, Prosciutto cotto (skinke),
toppet med Mantegazza Provolone Piccante (krydret og aromatisk ost)
5. Torsk – Frisk pust fra havet
Creme fraise blend, Latteria Sorrentina Fior Di Latte (mozzarella),
kartoffel, toppet med kapers, citron, dild, torskestykker, og
Mantegazza Provolone dolce (blød og delikat ost med aroma)
6. Kartofler og svampe – Cremet umami-drøm med bid
Creme Fraise blend, Latteria Sorrentina Fior Di Latte (mozzarella),
kartofler, blandede svampe, karamelliserede rødløg, toppet med
Pecorino Moliterno al tartufo (fåreost m. sort trøffel)
Maj måneds pizzaer 1. Margherita – Klassisk enkelthed med plads til kreativitet Hjemmelavet tomatsovs, Latteria Sorrentina Fior Di Latte (mozzarella) Toppes efter bagning med frisk basilikum (kan fravælges) 2. Aubergine og rød peber – lækker grill-grønt på sprød bund Hjemmelavet tomatsovs, Latteria Sorrentina Fior Di Latte (mozzarella), Grillede auberginer, rød peber og karamelliserede rødløg, toppet med Mantegazza Provolone Piccante (krydret og aromatisk ost) 3. Bacon & Beef – Smagseksplosion af saftigt kød og trøffel Hjemmelavet tomatsovs, Latteria Sorrentina Fior Di Latte (mozzarella), bacon, hakket oksekød, toppet med Pecorino Moliterno al tartufo (fåreost m. sort trøffel) 4. Svampe og skinke – Afstemt velsmag Hjemmelavet tomatsovs, Latteria Sorrentina Fior Di Latte (mozzarella), ovntørrede tomater, portobellosvampe, Prosciutto cotto (skinke), toppet med Mantegazza Provolone Piccante (krydret og aromatisk ost) 5. Torsk – Frisk pust fra havet Creme fraise blend, Latteria Sorrentina Fior Di Latte (mozzarella), kartoffel, toppet med kapers, citron, dild, torskestykker, og Mantegazza Provolone dolce (blød og delikat ost med aroma) 6. Kartofler og svampe – Cremet umami-drøm med bid Creme Fraise blend, Latteria Sorrentina Fior Di Latte (mozzarella), kartofler, blandede svampe, karamelliserede rødløg, toppet med Pecorino Moliterno al tartufo (fåreost m. sort trøffel)0 Comments 0 Shares 92 Views1
-
Vi eksperimenterer med pizzaer, på surdejsbunde. Så vidt muligt øko og lokalt. Og så gør det ikke noget, at det ikke er de samme som de har ned i pizzeriaet. DEL gerne jeres erfaringer, både i forhold til bunden og toppen. Jeg vedhæfter lige vores marts-menu.
1. Margherita – Klassisk enkelthed med plads til kreativitet
Hjemmelavet tomatsovs, frisk mozzarella.
Toppes efter bagning med frisk basilikum
2. Kål og feta – Sprød, cremet og fuld af overraskelser Hjemmelavet tomatsovs, frisk mozzarella.
Toppes efter bagning med frisk let syrnet kålblend, (syltet chili,
gulerod og persille) samt panko-paneret feta.
3. Bacon & Beef – En smagseksplosion af saftigt kød og trøffel
Hjemmelavet tomatsovs, frisk mozzarella, bacon, hakket oksekød, og trøffelost
4. Røget brisling – Havets skat med en gourmet-twist Hjemmelavet tomatsovs, og frisk mozzarella.
Toppes efter bagning med røget brisling (nordens svar på sardiner), marineret i olivenolie, kapers, rødløg og frisk purløg.
5. Rødbede & Feta – Frisk, syrlig og smukt balanceret
Creme-fraise-bund baseret på citron og peberrod, frisk mozzarella,
tynde frisksyltede rødbedeskiver og fåreost.
Toppes efter bagning med kapers, og ristet valnød.
6. Kartofler og svampe – En cremet umami-drøm med bid
Creme-fraise-bund baseret på citron og peberrod, frisk mozzarella,
kartofler, blandede svampe, syltede rødløg, Them-umami, og rosmarin
Vi eksperimenterer med pizzaer, på surdejsbunde. Så vidt muligt øko og lokalt. Og så gør det ikke noget, at det ikke er de samme som de har ned i pizzeriaet. DEL gerne jeres erfaringer, både i forhold til bunden og toppen. Jeg vedhæfter lige vores marts-menu.😋 1. Margherita – Klassisk enkelthed med plads til kreativitet Hjemmelavet tomatsovs, frisk mozzarella. Toppes efter bagning med frisk basilikum 2. Kål og feta – Sprød, cremet og fuld af overraskelser Hjemmelavet tomatsovs, frisk mozzarella. Toppes efter bagning med frisk let syrnet kålblend, (syltet chili, gulerod og persille) samt panko-paneret feta. 3. Bacon & Beef – En smagseksplosion af saftigt kød og trøffel Hjemmelavet tomatsovs, frisk mozzarella, bacon, hakket oksekød, og trøffelost 4. Røget brisling – Havets skat med en gourmet-twist Hjemmelavet tomatsovs, og frisk mozzarella. Toppes efter bagning med røget brisling (nordens svar på sardiner), marineret i olivenolie, kapers, rødløg og frisk purløg. 5. Rødbede & Feta – Frisk, syrlig og smukt balanceret Creme-fraise-bund baseret på citron og peberrod, frisk mozzarella, tynde frisksyltede rødbedeskiver og fåreost. Toppes efter bagning med kapers, og ristet valnød. 6. Kartofler og svampe – En cremet umami-drøm med bid Creme-fraise-bund baseret på citron og peberrod, frisk mozzarella, kartofler, blandede svampe, syltede rødløg, Them-umami, og rosmarin0 Comments 0 Shares 170 Views1
More Stories