Sponsoreret
Seneste opdateringer
- Vi eksperimenterer med pizzaer, på surdejsbunde. Så vidt muligt øko og lokalt. Og så gør det ikke noget, at det ikke er de samme som de har ned i pizzeriaet. DEL gerne jeres erfaringer, både i forhold til bunden og toppen. Jeg vedhæfter lige vores marts-menu.😋
1. Margherita – Klassisk enkelthed med plads til kreativitet
Hjemmelavet tomatsovs, frisk mozzarella.
Toppes efter bagning med frisk basilikum
2. Kål og feta – Sprød, cremet og fuld af overraskelser Hjemmelavet tomatsovs, frisk mozzarella.
Toppes efter bagning med frisk let syrnet kålblend, (syltet chili,
gulerod og persille) samt panko-paneret feta.
3. Bacon & Beef – En smagseksplosion af saftigt kød og trøffel
Hjemmelavet tomatsovs, frisk mozzarella, bacon, hakket oksekød, og trøffelost
4. Røget brisling – Havets skat med en gourmet-twist Hjemmelavet tomatsovs, og frisk mozzarella.
Toppes efter bagning med røget brisling (nordens svar på sardiner), marineret i olivenolie, kapers, rødløg og frisk purløg.
5. Rødbede & Feta – Frisk, syrlig og smukt balanceret
Creme-fraise-bund baseret på citron og peberrod, frisk mozzarella,
tynde frisksyltede rødbedeskiver og fåreost.
Toppes efter bagning med kapers, og ristet valnød.
6. Kartofler og svampe – En cremet umami-drøm med bid
Creme-fraise-bund baseret på citron og peberrod, frisk mozzarella,
kartofler, blandede svampe, syltede rødløg, Them-umami, og rosmarin
Vi eksperimenterer med pizzaer, på surdejsbunde. Så vidt muligt øko og lokalt. Og så gør det ikke noget, at det ikke er de samme som de har ned i pizzeriaet. DEL gerne jeres erfaringer, både i forhold til bunden og toppen. Jeg vedhæfter lige vores marts-menu.😋 1. Margherita – Klassisk enkelthed med plads til kreativitet Hjemmelavet tomatsovs, frisk mozzarella. Toppes efter bagning med frisk basilikum 2. Kål og feta – Sprød, cremet og fuld af overraskelser Hjemmelavet tomatsovs, frisk mozzarella. Toppes efter bagning med frisk let syrnet kålblend, (syltet chili, gulerod og persille) samt panko-paneret feta. 3. Bacon & Beef – En smagseksplosion af saftigt kød og trøffel Hjemmelavet tomatsovs, frisk mozzarella, bacon, hakket oksekød, og trøffelost 4. Røget brisling – Havets skat med en gourmet-twist Hjemmelavet tomatsovs, og frisk mozzarella. Toppes efter bagning med røget brisling (nordens svar på sardiner), marineret i olivenolie, kapers, rødløg og frisk purløg. 5. Rødbede & Feta – Frisk, syrlig og smukt balanceret Creme-fraise-bund baseret på citron og peberrod, frisk mozzarella, tynde frisksyltede rødbedeskiver og fåreost. Toppes efter bagning med kapers, og ristet valnød. 6. Kartofler og svampe – En cremet umami-drøm med bid Creme-fraise-bund baseret på citron og peberrod, frisk mozzarella, kartofler, blandede svampe, syltede rødløg, Them-umami, og rosmarin0 Kommentarer 0 Aktier 6 VisningerLog venligst ind for at like, dele og kommentere!
Flere historier