Pizzabagere
Seneste opdateringer
  • Vi eksperimenterer med pizzaer, på surdejsbunde. Så vidt muligt øko og lokalt. Og så gør det ikke noget, at det ikke er de samme som de har ned i pizzeriaet. DEL gerne jeres erfaringer, både i forhold til bunden og toppen. Jeg vedhæfter lige vores marts-menu.😋

    1. Margherita – Klassisk enkelthed med plads til kreativitet
    Hjemmelavet tomatsovs, frisk mozzarella.
    Toppes efter bagning med frisk basilikum

    2. Kål og feta – Sprød, cremet og fuld af overraskelser Hjemmelavet tomatsovs, frisk mozzarella.
    Toppes efter bagning med frisk let syrnet kålblend, (syltet chili,
    gulerod og persille) samt panko-paneret feta.

    3. Bacon & Beef – En smagseksplosion af saftigt kød og trøffel
    Hjemmelavet tomatsovs, frisk mozzarella, bacon, hakket oksekød, og trøffelost

    4. Røget brisling – Havets skat med en gourmet-twist Hjemmelavet tomatsovs, og frisk mozzarella.
    Toppes efter bagning med røget brisling (nordens svar på sardiner), marineret i olivenolie, kapers, rødløg og frisk purløg.

    5. Rødbede & Feta – Frisk, syrlig og smukt balanceret
    Creme-fraise-bund baseret på citron og peberrod, frisk mozzarella,
    tynde frisksyltede rødbedeskiver og fåreost.
    Toppes efter bagning med kapers, og ristet valnød.

    6. Kartofler og svampe – En cremet umami-drøm med bid
    Creme-fraise-bund baseret på citron og peberrod, frisk mozzarella,
    kartofler, blandede svampe, syltede rødløg, Them-umami, og rosmarin

    Vi eksperimenterer med pizzaer, på surdejsbunde. Så vidt muligt øko og lokalt. Og så gør det ikke noget, at det ikke er de samme som de har ned i pizzeriaet. DEL gerne jeres erfaringer, både i forhold til bunden og toppen. Jeg vedhæfter lige vores marts-menu.😋 1. Margherita – Klassisk enkelthed med plads til kreativitet Hjemmelavet tomatsovs, frisk mozzarella. Toppes efter bagning med frisk basilikum 2. Kål og feta – Sprød, cremet og fuld af overraskelser Hjemmelavet tomatsovs, frisk mozzarella. Toppes efter bagning med frisk let syrnet kålblend, (syltet chili, gulerod og persille) samt panko-paneret feta. 3. Bacon & Beef – En smagseksplosion af saftigt kød og trøffel Hjemmelavet tomatsovs, frisk mozzarella, bacon, hakket oksekød, og trøffelost 4. Røget brisling – Havets skat med en gourmet-twist Hjemmelavet tomatsovs, og frisk mozzarella. Toppes efter bagning med røget brisling (nordens svar på sardiner), marineret i olivenolie, kapers, rødløg og frisk purløg. 5. Rødbede & Feta – Frisk, syrlig og smukt balanceret Creme-fraise-bund baseret på citron og peberrod, frisk mozzarella, tynde frisksyltede rødbedeskiver og fåreost. Toppes efter bagning med kapers, og ristet valnød. 6. Kartofler og svampe – En cremet umami-drøm med bid Creme-fraise-bund baseret på citron og peberrod, frisk mozzarella, kartofler, blandede svampe, syltede rødløg, Them-umami, og rosmarin
    0 Kommentarer 0 Aktier 6 Visninger
Flere historier