Min yndlingsdej til pizza:
350 g vand
90 g surdej
1,5 g gær
75 g semula/durummel (gerne grov)
450 g manitoba – stærk mel, gerne over 14% protein
16 g salt
10 gram pizzaenzym (købes på nettet)
Rør det hele sammen, til en stærkt glutennetværk (vinduestest)
Stræk og fold et par gange
Vej af efter en time til halvanden. Kugler af 250 gram
Spænd dem op og læg dem lidt olieret underlag og sæt på køl på
Klar næste dag.
Form, fyld og bag
350 g vand
90 g surdej
1,5 g gær
75 g semula/durummel (gerne grov)
450 g manitoba – stærk mel, gerne over 14% protein
16 g salt
10 gram pizzaenzym (købes på nettet)
Rør det hele sammen, til en stærkt glutennetværk (vinduestest)
Stræk og fold et par gange
Vej af efter en time til halvanden. Kugler af 250 gram
Spænd dem op og læg dem lidt olieret underlag og sæt på køl på
Klar næste dag.
Form, fyld og bag
Min yndlingsdej til pizza:
350 g vand
90 g surdej
1,5 g gær
75 g semula/durummel (gerne grov)
450 g manitoba – stærk mel, gerne over 14% protein
16 g salt
10 gram pizzaenzym (købes på nettet)
Rør det hele sammen, til en stærkt glutennetværk (vinduestest)
Stræk og fold et par gange
Vej af efter en time til halvanden. Kugler af 250 gram
Spænd dem op og læg dem lidt olieret underlag og sæt på køl på
Klar næste dag.
Form, fyld og bag