Pizzabagere
  • Offentlig gruppe
  • 3 IndlĂŠg
  • 0 Fotos
  • 0 Videoer
  • Anmeldelser
  • Andet
  • Min yndlingsdej til pizza:

    350 g vand
    90 g surdej
    1,5 g gær
    75 g semula/durummel (gerne grov)
    450 g manitoba – stærk mel, gerne over 14% protein
    16 g salt
    10 gram pizzaenzym (købes på nettet)

    Rør det hele sammen, til en stærkt glutennetværk (vinduestest)
    Stræk og fold et par gange
    Vej af efter en time til halvanden. Kugler af 250 gram
    Spænd dem op og læg dem lidt olieret underlag og sæt på køl på
    Klar næste dag.
    Form, fyld og bag
    Min yndlingsdej til pizza: 350 g vand 90 g surdej 1,5 g gær 75 g semula/durummel (gerne grov) 450 g manitoba – stærk mel, gerne over 14% protein 16 g salt 10 gram pizzaenzym (købes på nettet) Rør det hele sammen, til en stærkt glutennetværk (vinduestest) Stræk og fold et par gange Vej af efter en time til halvanden. Kugler af 250 gram Spænd dem op og læg dem lidt olieret underlag og sæt på køl på Klar næste dag. Form, fyld og bag
    Like
    1
    0 Kommentarer 0 Delinger 95 Visninger
  • Maj måneds pizzaer

    1. Margherita – Klassisk enkelthed med plads til kreativitet
    Hjemmelavet tomatsovs, Latteria Sorrentina Fior Di Latte (mozzarella)
    Toppes efter bagning med frisk basilikum (kan fravælges)

    2. Aubergine og rød peber – lækker grill-grønt på sprød bund
    Hjemmelavet tomatsovs, Latteria Sorrentina Fior Di Latte (mozzarella),
    Grillede auberginer, rød peber og karamelliserede rødløg, toppet med Mantegazza Provolone Piccante (krydret og aromatisk ost)

    3. Bacon & Beef – Smagseksplosion af saftigt kød og trøffel
    Hjemmelavet tomatsovs, Latteria Sorrentina Fior Di Latte (mozzarella),
    bacon, hakket oksekød, toppet med
    Pecorino Moliterno al tartufo (fåreost m. sort trøffel)

    4. Svampe og skinke – Afstemt velsmag
    Hjemmelavet tomatsovs, Latteria Sorrentina Fior Di Latte (mozzarella),
    ovntørrede tomater, portobellosvampe, Prosciutto cotto (skinke),
    toppet med Mantegazza Provolone Piccante (krydret og aromatisk ost)

    5. Torsk – Frisk pust fra havet
    Creme fraise blend, Latteria Sorrentina Fior Di Latte (mozzarella),
    kartoffel, toppet med kapers, citron, dild, torskestykker, og
    Mantegazza Provolone dolce (blød og delikat ost med aroma)

    6. Kartofler og svampe – Cremet umami-drøm med bid
    Creme Fraise blend, Latteria Sorrentina Fior Di Latte (mozzarella),
    kartofler, blandede svampe, karamelliserede rødløg, toppet med
    Pecorino Moliterno al tartufo (fåreost m. sort trøffel)
    Maj måneds pizzaer 1. Margherita – Klassisk enkelthed med plads til kreativitet Hjemmelavet tomatsovs, Latteria Sorrentina Fior Di Latte (mozzarella) Toppes efter bagning med frisk basilikum (kan fravælges) 2. Aubergine og rød peber – lækker grill-grønt på sprød bund Hjemmelavet tomatsovs, Latteria Sorrentina Fior Di Latte (mozzarella), Grillede auberginer, rød peber og karamelliserede rødløg, toppet med Mantegazza Provolone Piccante (krydret og aromatisk ost) 3. Bacon & Beef – Smagseksplosion af saftigt kød og trøffel Hjemmelavet tomatsovs, Latteria Sorrentina Fior Di Latte (mozzarella), bacon, hakket oksekød, toppet med Pecorino Moliterno al tartufo (fåreost m. sort trøffel) 4. Svampe og skinke – Afstemt velsmag Hjemmelavet tomatsovs, Latteria Sorrentina Fior Di Latte (mozzarella), ovntørrede tomater, portobellosvampe, Prosciutto cotto (skinke), toppet med Mantegazza Provolone Piccante (krydret og aromatisk ost) 5. Torsk – Frisk pust fra havet Creme fraise blend, Latteria Sorrentina Fior Di Latte (mozzarella), kartoffel, toppet med kapers, citron, dild, torskestykker, og Mantegazza Provolone dolce (blød og delikat ost med aroma) 6. Kartofler og svampe – Cremet umami-drøm med bid Creme Fraise blend, Latteria Sorrentina Fior Di Latte (mozzarella), kartofler, blandede svampe, karamelliserede rødløg, toppet med Pecorino Moliterno al tartufo (fåreost m. sort trøffel)
    Like
    1
    0 Kommentarer 0 Delinger 92 Visninger
  • Vi eksperimenterer med pizzaer, på surdejsbunde. Så vidt muligt øko og lokalt. Og så gør det ikke noget, at det ikke er de samme som de har ned i pizzeriaet. DEL gerne jeres erfaringer, både i forhold til bunden og toppen. Jeg vedhæfter lige vores marts-menu.

    1. Margherita – Klassisk enkelthed med plads til kreativitet
    Hjemmelavet tomatsovs, frisk mozzarella.
    Toppes efter bagning med frisk basilikum

    2. Kål og feta – Sprød, cremet og fuld af overraskelser Hjemmelavet tomatsovs, frisk mozzarella.
    Toppes efter bagning med frisk let syrnet kålblend, (syltet chili,
    gulerod og persille) samt panko-paneret feta.

    3. Bacon & Beef – En smagseksplosion af saftigt kød og trøffel
    Hjemmelavet tomatsovs, frisk mozzarella, bacon, hakket oksekød, og trøffelost

    4. Røget brisling – Havets skat med en gourmet-twist Hjemmelavet tomatsovs, og frisk mozzarella.
    Toppes efter bagning med røget brisling (nordens svar på sardiner), marineret i olivenolie, kapers, rødløg og frisk purløg.

    5. Rødbede & Feta – Frisk, syrlig og smukt balanceret
    Creme-fraise-bund baseret på citron og peberrod, frisk mozzarella,
    tynde frisksyltede rødbedeskiver og fåreost.
    Toppes efter bagning med kapers, og ristet valnød.

    6. Kartofler og svampe – En cremet umami-drøm med bid
    Creme-fraise-bund baseret på citron og peberrod, frisk mozzarella,
    kartofler, blandede svampe, syltede rødløg, Them-umami, og rosmarin

    Vi eksperimenterer med pizzaer, på surdejsbunde. Så vidt muligt øko og lokalt. Og så gør det ikke noget, at det ikke er de samme som de har ned i pizzeriaet. DEL gerne jeres erfaringer, både i forhold til bunden og toppen. Jeg vedhæfter lige vores marts-menu.😋 1. Margherita – Klassisk enkelthed med plads til kreativitet Hjemmelavet tomatsovs, frisk mozzarella. Toppes efter bagning med frisk basilikum 2. Kål og feta – Sprød, cremet og fuld af overraskelser Hjemmelavet tomatsovs, frisk mozzarella. Toppes efter bagning med frisk let syrnet kålblend, (syltet chili, gulerod og persille) samt panko-paneret feta. 3. Bacon & Beef – En smagseksplosion af saftigt kød og trøffel Hjemmelavet tomatsovs, frisk mozzarella, bacon, hakket oksekød, og trøffelost 4. Røget brisling – Havets skat med en gourmet-twist Hjemmelavet tomatsovs, og frisk mozzarella. Toppes efter bagning med røget brisling (nordens svar på sardiner), marineret i olivenolie, kapers, rødløg og frisk purløg. 5. Rødbede & Feta – Frisk, syrlig og smukt balanceret Creme-fraise-bund baseret på citron og peberrod, frisk mozzarella, tynde frisksyltede rødbedeskiver og fåreost. Toppes efter bagning med kapers, og ristet valnød. 6. Kartofler og svampe – En cremet umami-drøm med bid Creme-fraise-bund baseret på citron og peberrod, frisk mozzarella, kartofler, blandede svampe, syltede rødløg, Them-umami, og rosmarin
    Like
    1
    0 Kommentarer 0 Delinger 170 Visninger
Flere historier

Log ind pÄ din konto

Velkommen tilbage!

Har du allerede en konto? Tilmeld dig

Opret en bruger

Har du allerede en konto? Log ind