Meatlovers Delight
Meatlovers Delight
Hos Meatlovers Delight sætter vi en ære i et stykke modnet kvalitetskød og endnu vigtigere - at hjælpe dig til at tilberede det perfekte stykke kød. Vores fokus er på dryaged kød og udstyr hertil. Det kræver ikke meget at få et lækkert stykke dryaged kød - de enkelte step er:
køb et stykke oksekød i supermarkedet (f.eks. en tyndsteg)
pak kødet i vores meatlover dry-aging pose og læg kødet i køleskabet.
vent minimum 14 dage (gerne længere) inden du tager kødet ud og skærer det til de lækreste steaks.
woila så har du det lækreste dryaged kød.
Du finder alt hvad du skal bruge i vores webshop
Med vores unikke poser kan alle og enhver lave deres okse-stege om til det lækreste velhængte kød. Det giver en langt kraftigere smag af oksekød som man kender den fra gode steak houses og restauranter.

Alt man behøver er vores unikke poser, en billig vacuum pakker og lidt plads i køleskabet. Så kan man selv have sit kød liggende på lager i så mange dage man har lyst til uden at bekymre sig om bakterier - smagen bliver bare bedre og bedre.

Mere end blot steaks
Når du har prøvet kræfter med steaks, kan du meget vel gå videre med eksempelvis hjemmelavet bacon, lufttørret skinke, lomo, salume og et hav af andre lækre charcutteri typer. Er der noget der kan imponere vennerne, så er det, at du kan fortælle at alt pålægget på middagsbordet selvfølgelig er hjemmelavet!
  • andre kan lide dette
  • 2 Fotos
  • 0 Videoer
  • 0 Anmeldelser
  • Detailhandel
  • Consum-Ex ApS
  • 9200
Seneste opdateringer
Flere historier