Hjemmelavet leverpostej

11
1K

På Egegaarden er det ikke kun noget der hører sig julen til at lave leverpostej. Det er noget vi gør hele året.

Det at fremstille sin egen mad er sundere for krop og sjæl. Forklaringen på denne påstand ligger i at der i færdiglavet mad af tilsat meget sukker.

Sukker gør os afhængig. Det fodre de kræftceller vi alle har i os. Dermed øges risikoen for at udvikle kræft. Desuden er der tilsat konserveringsmidler, som ingen rigtig ved hvad gør ved vores krop.

Den postej jeg laver er af lever fra egne grise. Grise der har haft et skønt liv i vores have. De har øffet og grynter, og så har halerne slået krøller. Se det er et luv der er værd at leve. Både for os og for vores dyr.

Opskriften på postejen kan du finde på www.livetpaaegegaarden.dk 

Søg den i søgefeltet.

Like
Love
9
Search
Categories
Read More
Crafts
How to Select the Right POF Shrink Film for Your Products
When it comes to selecting POF Shrink Film for packaging, several factors should be taken...
By jer zxc 2025-06-11 06:21:53 0 1K
Networking
Alternativ til rent amerikansk software.
 Jeg vil lave en opfølgning her på hvordan det går mig. Jeg vil bassrere...
By Carsten Wendel Nielsen 2025-06-05 08:07:16 7 1K
Shopping
Køb af ny Fairphine, Hollendsk fabriket.
Jamen så har jeg valgt at købe en Fairphone og sat den op. Jeg valgte at installere...
By Carsten Wendel Nielsen 2025-10-20 16:55:07 7 1K