Hjemmelavet leverpostej

11
1K

På Egegaarden er det ikke kun noget der hører sig julen til at lave leverpostej. Det er noget vi gør hele året.

Det at fremstille sin egen mad er sundere for krop og sjæl. Forklaringen på denne påstand ligger i at der i færdiglavet mad af tilsat meget sukker.

Sukker gør os afhængig. Det fodre de kræftceller vi alle har i os. Dermed øges risikoen for at udvikle kræft. Desuden er der tilsat konserveringsmidler, som ingen rigtig ved hvad gør ved vores krop.

Den postej jeg laver er af lever fra egne grise. Grise der har haft et skønt liv i vores have. De har øffet og grynter, og så har halerne slået krøller. Se det er et luv der er værd at leve. Både for os og for vores dyr.

Opskriften på postejen kan du finde på www.livetpaaegegaarden.dk 

Søg den i søgefeltet.

Like
Love
9
Søg
Kategorier
Læs mere
Velvære
Sov bedre med den perfekte kombination af boxmadras og topmadras
En god nattesøvn starter med det rigtige fundament, og her spiller valget af madras en...
By René Kirk 2025-07-28 17:08:31 0 2K
Hjem
Hvilket internet skal jeg vælge?
Internetforbindelser bliver hele tiden bedre, hurtigere og billigere, men hvad er egentlig den...
By Teleguiden.dk 2025-07-29 10:33:51 0 2K
Andet
Perspektiv Leben I
ARTE.TV, Tracks East: 75-året "Déclaration universelle des droits humains"...
By Christel Petersson 2025-10-06 19:40:11 2 706
Netværk
Alternativ til rent amerikansk software.
 Jeg vil lave en opfølgning her på hvordan det går mig. Jeg vil bassrere...
By Carsten Wendel Nielsen 2025-06-05 08:07:16 7 1K