Hjemmelavet leverpostej

11
1K

På Egegaarden er det ikke kun noget der hører sig julen til at lave leverpostej. Det er noget vi gør hele året.

Det at fremstille sin egen mad er sundere for krop og sjæl. Forklaringen på denne påstand ligger i at der i færdiglavet mad af tilsat meget sukker.

Sukker gør os afhængig. Det fodre de kræftceller vi alle har i os. Dermed øges risikoen for at udvikle kræft. Desuden er der tilsat konserveringsmidler, som ingen rigtig ved hvad gør ved vores krop.

Den postej jeg laver er af lever fra egne grise. Grise der har haft et skønt liv i vores have. De har øffet og grynter, og så har halerne slået krøller. Se det er et luv der er værd at leve. Både for os og for vores dyr.

Opskriften på postejen kan du finde på www.livetpaaegegaarden.dk 

Søg den i søgefeltet.

Like
Love
9
Søg
Kategorier
Læs mere
Andet
Da Universet Talte til Kim Domino Evers – Den Sande (og ret utrolige) Historie om SOCii
Man siger, de største idéer opstår i stilhed. Men i Kim Domino Evers'...
By Kim Domino Evers 2025-05-09 18:19:32 2 2K
Håndværk
How to Select the Right POF Shrink Film for Your Products
When it comes to selecting POF Shrink Film for packaging, several factors should be taken...
By jer zxc 2025-06-11 06:21:53 0 1K
Andet
Lumo: Din sikre og Intelligente AI-Assistent - Hvad adskiller den fra ChatGPT?
Hvorfor kunne Lumo være en bedre AI assistent for dig? Introduktion AI-assistenter er...
By Torben Møller 2025-07-24 10:30:26 7 3K
Andet
Overblik over partier (til Kommunal valg)
Overblik over partier (Skrev gerne i kommentarfeltet, hvis jeg har overset nogle) Partier...
By Valg 2025-11-15 18:18:11 0 189
Fitness
Den her type planlægning af træning giver mig glæde :)
Det her er nok for langt for et indlæg, men det er også tænkt som en artikel...
By Dan Ysnæs 2025-06-19 10:45:33 0 2K