Lise Kristiansen holdt i dag det årlige arrangement 'Smag på naturen' i
Kværkeby Fuglereservat. Vi får at vide hvad vi må sanke, hvor meget vi må sanke, hvor vi må sanke og hvordan vi må sanke. Almindelige urter og blade kan forvandles til velsmagende retter - og Lise ved lige hvordan! Mange af urterne er bitre, men Lise kender hvordan de bliver velsmagende og gode, selv har vi lavet slåen-oliven her i familien med stor fornøjelse. De er så lækre.
Rundturen blev sluttet af med en let anretning med brændenældeboller mirabellesaft, mirabellemarmelade, hyldebærkapers og sidst men ikke mindst den legendariske brombærlagkage med hasselnødder og chokolade. Sidstnævnte ingrediens var dog IKKE lokal.
Alle dagens urter/blade blev udstillet på en dug og præsenteret med navneskilte! Et vellykket arrangement. Tak til Lise og Blå Flag Ringsted!
Lise Kristiansen holdt i dag det årlige arrangement 'Smag på naturen' i Kværkeby Fuglereservat. Vi får at vide hvad vi må sanke, hvor meget vi må sanke, hvor vi må sanke og hvordan vi må sanke. Almindelige urter og blade kan forvandles til velsmagende retter - og Lise ved lige hvordan! Mange af urterne er bitre, men Lise kender hvordan de bliver velsmagende og gode, selv har vi lavet slåen-oliven her i familien med stor fornøjelse. De er så lækre. Rundturen blev sluttet af med en let anretning med brændenældeboller mirabellesaft, mirabellemarmelade, hyldebærkapers og sidst men ikke mindst den legendariske brombærlagkage med hasselnødder og chokolade. Sidstnævnte ingrediens var dog IKKE lokal. Alle dagens urter/blade blev udstillet på en dug og præsenteret med navneskilte! Et vellykket arrangement. Tak til Lise og Blå Flag Ringsted!
Like
Love
4
0 Comments 0 Shares 72 Views