Jeg havde den anden dag et opslag om alle de fødevarer, der af den ene eller den anden årsag, bliver trukket ud af markedet af Fødevarestyrelsen.
Jeg agiterede i den forbindelse for, at man selv laver sin mad fra bunden, og af gode råvarer - den holdning har jeg stadig.
Især de ultraforarbejdede produkter kan jeg blive fortvivlet over, da de oftest er fyldt med ting, som vi ikke har godt af, og gør vores kroppe til zombier, og bevæger os mod en tidlig død.
For lidt siden faldt jeg over denne artikel, som bekræfter mine bange anelser.
https://videnskab.dk/krop-sundhed/mere-ultraforarbejdet-mad-kan-oege-risikoen-for-tidlig-doed-viser-studie/
Jeg havde den anden dag et opslag om alle de fødevarer, der af den ene eller den anden årsag, bliver trukket ud af markedet af Fødevarestyrelsen. Jeg agiterede i den forbindelse for, at man selv laver sin mad fra bunden, og af gode råvarer - den holdning har jeg stadig. Især de ultraforarbejdede produkter kan jeg blive fortvivlet over, da de oftest er fyldt med ting, som vi ikke har godt af, og gør vores kroppe til zombier, og bevæger os mod en tidlig død. For lidt siden faldt jeg over denne artikel, som bekræfter mine bange anelser. https://videnskab.dk/krop-sundhed/mere-ultraforarbejdet-mad-kan-oege-risikoen-for-tidlig-doed-viser-studie/
VIDENSKAB.DK
Ultraforarbejdet mad kan øge risikoen for tidlig død
Et studie af otte lande peger på, at jo mere ultraforarbejdet mad, kosten indeholder, desto flere dør tidligere, end de burde. Et vanskeligt koncept at forske i, siger forskere.
Like
5
2 Comments 0 Shares 250 Views